Направа на сайт

Направа на сайт е част 2 на статията “Етапи при изработка на уеб сайт. Какво трябва да знаят клиентите?”.

Същински етап при направа на сайт- графичен дизайн и програмна част

След като подробно сте обмислили аспектите от първоначалния етап и сте се консултирали с нашия екип, е време да се пристъпи към същинската направа на сайт отговарящ на вашите нужди. Cholakov It работи винаги с внимание към всеки детайл до пълното удовлетворение на клиента.

Дизайн

направа на сайтСлед като нашите дизайнери са били уведомени за целите на вашия проект, представите ви и цялостната концепция, работата по графичното оформление на сайта може да започне.

Различните проекти изискват различен подход при оформянето на дизайна. Един корпоративен сайт например би изглеждал много различно в сравнение с новинарски уеб сайт.

Нашата фирма работи в хармония с най-новите тенденции, които гарантират успеваемост.

Дизайнерите ни ще изготвят няколко примерни концепции, като вие ще можете да изказвате мнението си за това какво харесвате и какво бихте желали да се промени. Комуникацията между клиент и дизайнер е ключов елемент от постигането на удовлетвореност от услугата.

Cholakov It работи докато клиентите не бъдат доволни на 100%.

Програмна част (сървърна) при направа на сайт

Това е етапът, на който нашите програмисти създават реално функциониращия сайт. Разработва се система за управление на съдържанието CMS (ако проектът ви се нуждае от такава), която ще ви позволява лесно да управлявате какво публикувате на страниците си.  Тя е ключов елемент при изработка на сайт, тъй като дава свобода да контролирате съдържанието. Ако нямате специални познания в областта, то почти със сигурност ще ви е необходим такъв контролен/административен панел.

Програмният етап при направа на сайт е тя сно свързан и със SEO стратегията на вашия проект. Кодът се пише по начин, който да е в максимална хармония с изискванията на търсещите машини (Google, Yahoo, Bing, Yandex, и др.).

Добре е сайтът ви също така да има мобилна версия. Все по-голяма част от интернет трафика се генерира през мобилни устройства. Това е част от вашата SEO стратегия за привличане на аудитория и реализиране на повече продажби.

Тестов етап

Направа на уеб сайтовеСлед като са преминали всички останали етапи и след вашето одобрение, сайтът се качва на сървър, за да бъде тестван. Основните неща, които биват проверявани след изработка на сайт, са съвместимостта му със съвременните стандарти в уеб програмирането – как изглежда той на новите версии на различните браузъри, как изглежда при достъп от мобилно устройство и др.

Тества се и функционалността му, дали всичко работи както е зададено, отстраняване на евентуални грешки при направа на сайта и др.

Качване на сайта в интернет

С този етап се финализира основната работа при изработка на сайт. Когато той вече е качен в интернет, следва да се разгледат задължителните етапи на външна SEO оптимизация, както и поддръжката. Ако искате проектът ви да бъде успешен, то няма как да пропуснете нещо толкова съществено.

изработка на уеб сайтSEO, маркетинг в социалните мрежи, интернет реклама

Най-същественият етап за популяризирането на вашия уеб сайт и стъпването на нови пазари е именно този. Какво ще включва вашата стратегия за оптимизиране зависи от бюджета ви, от целите ви, от сериозността, с която желаете да развивате бизнеса си. Нашите SEO специалисти могат да ви предложат пакети от услуги, адаптирани към нуждите ви.

Изработката на уеб сайт сама по себе си не е достатъчна без стратегия за привличане на клиенти и посетители.

Бизнесът ви трябва да се регистрира в основните онлайн каталози, да добие реално присъствие в социалните мрежи и да ангажира вниманието на клиентите ви. Активността в този смисъл е ключова.

Не бива и категорично да отхвърляте множеството възможности за интернет реклама в и извън социалните мрежи.

Качествено изработеният уеб сайт заедно с ефективна маркетингова стратегия са незаменима инвестиция за разширяването на вашия бизнес. Тя ще се върне многократно.

Поддръжка

Тя включва всичко, което е необходимо, за да бъде вашият сайт в изправност и оптимизиран по всяко време. Обновяване на съдържанието, стартиране на нови кампании, отстраняване на възникнали проблеми и др. Cholakov IT може да ви предложи всички тези услуги.

Ако желаете да работите с нас, то ние сме готови да ви предложим знанията и уменията на нашите специалисти, които да допринесат за развитието на вашия бизнес.

One thought on “Направа на сайт

  1. Добре структурирано и поднесено. За съжаление, в много от случаите някои от етапите се пропускат и се губи ефективност. Обикновено повечето фирми залагат на етап едно и две и спират до там.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *