Как ще помогне SЕО оптимизацията на бизнеса ми и за какво време ?

seo - оптимизация за търсачки

seo – оптимизация за търсачки

Главната цел на SEO оптимизацията е да привлече сериозен трафик към вашия уеб сайт и да реализира продажби. Начинът, по който постигаме това, е с оптимизация на сайта за търсачките като Google, Yahoo, Bing, Яндекс и други. Когато SEO оптимизацията постигне целта си- вие да сте не просто на първа страница за определени ключови думи, а да сте в топ 3 или топ 5 от резултатите на нея- тогава ще имате висока посещаемост и продажби. SEO оптимизацията е един от начините, по който можете да увеличите трафика към сайта си, а от там съответно и продажбите си.
Нашия опит показва, че дори когато се направи един добре структуриран уеб сайт с хубав дизайн, ефективността му не е голяма, докато не започне сериозна работа по популяризирането му. Когато обаче той стане популярен, инвестициите се възвръщат значително и многократно.
Времето, което е необходимо за SEO оптимизацията на един уеб сайт, е минимум 3 месеца (или поне ние препоръчваме миниум 3 месеца). През този период SEO специалист работи по страницата ви в кода и файловете – това се нарича „On page оптимизация“, след което започва да регистрира сайта ви в различни директории и да създава линкове към вас. Тези линкове се преглеждат от Google и ако са качествени, вие печелите, като позицията на сайта ви се подобрява в търсачката.

SEO - уеб трафик и оптимизация на уеб сайтове

SEO – уеб трафик и оптимизация на уеб сайтове

Има много техники, които SEO специалистът използва и е необходимо време, за да приложи основните. Този период трябва да трае поне 3 месеца, за да има реално отражение, а ако се стремите към сериозни резултати, може да се абонирате за SEO услуги за цялата година. Тогава ефективността ще е много голяма. Реално погледнато няма горна граница- колкото повече инвестирате и работите за SEO оптимизацията и популяризирането на сайта си, толкова повече ще спечелите след това.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *